dance to the radio
radio.spodeli.org/103
 

103 Слободна Зона | Топ листи ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Топ 10 албуми за 2013 според Канал 103:
1. Bernays Propaganda – Забранета планета 
2. Милко - Луѓе 
3. Lepi Xhoni - Песни 
4. Фонија - Мојот пекол 
5. Кантон 6 - Деца на МРТВ 
6. Мугер Фугер - 13/13 
7. Sethstet - Pettite Cinematique 
7. SIZ - Wake Up! 
9. VA - Underground Glamoure 
10. Fighting Windmills - Рапсодии во празно
 
 
Топ 20 песни за 2013 според Канал 103:
1. Lepi Xhoni - Среќа 
2. Пиколомини - Деца во длабоко 
3. ХАХАХА - Сакам дома да живеам 
4. Bernays Propaganda - Погрешно знаме 
5. Galatheia - На сон 
6. Kanton6 - Скопските атентатори 
7. Kanton6 - ТВ дневник 
8. Bernays Propaganda - Бар култура 
9. Фонија - Мојот пекол 
10. Милко – Поглед 
11. PMG Kolektiv - By This River 
12. Коридор 10 - Поп во диско 
13. Mooger Fooger - ­ Биволфест 
14. Александар Пејовски - Portrait of Biljana Trimcevska 
15. Ice Soul Combo - Ice Soul Combo 
16. KristKrst - I Found Myself (Methadorfosis) 
17. Bernays Propaganda - Чувај се од тие што те чуваат 
18. Mooger Fooger - Роб-инка 
19. Millko - Како си стари 
20. Bernays Propaganda - Леб и игри

103 Препорачува |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

ВО МОМЕНТОВ НА 103ЈКА: