dance to the radio
radio.spodeli.org/103
 

103 Инфо |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

КАНАЛ 103 СЛАВИ 21 РОДЕНДЕН
Објавено 17.05.2012

Канал 103 е со вас 21 година.
Многумина тоа ги фати на изненадување.
Се надеваме ПРИЈАТАТНО ИЗНЕНАДУВАЊЕ :)))

Наше е да прославиме. Со Вас.
Промоција на НОВ ВЕБ САЈТ на радиото.
Слободен концерт со настапи на:

Сашко Костов & Вејтинг Вејтс
Его Диско
Генг Оф 10 (сешн)
ПМГ Колектив

СЛОБОДЕН ПРИСТАП
МКЦ плато
Петок 18 Мај 21:00

103 Инфо |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

ВО МОМЕНТОВ НА 103ЈКА:


Објавено 29.06.2016
.