dance to the radio
radio.spodeli.org/103
 

103 Инфо |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

103 Fundraiser
Објавено 25.03.2014
Музичкото радио Канал 103 со необично задоволство и по подолго време ве кани на целовечерна забава.

Во сабота на 29-ти март, во клубот Папаја, на два подиума, дискџокеите на Канал 103 ќе ве потсетат на уметноста на добриот провод и квалитетната социјализација.

Нека биде една од оние прекрасни скопски подземни вечери!

Со љубов,

Канал 103.

103 Инфо |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

ВО МОМЕНТОВ НА 103ЈКА:


Објавено 29.06.2016
.