dance to the radio
radio.spodeli.org/103
 

103 Инфо |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

103 - ЉУБОВНО ПИСМО ДО АЛТЕРНАТИВНАТА КУЛТУРА
Објавено 29.01.2013

Документарниот филм >>> 
103 - Љубовно Писмо До Алтернативната Култура 
реализиран од ПМГ Рекордингс (Синиша Евтимов, Мирко Попов, Николина Кујача) >>> ќе биде ПРЕМИЕРНО ПРИКАЖАН во САБОТА, 2ри февруар во 22:00 во кино Фросина, МКЦ. 
во филмот ќе ги видите: 
Горан Путица 
Александар Станковски 
Виктор Рубен 
Саша Павловиќ - Фреш 
Костадин Шурбановски 
Јанко Илковски и многу други... 

Веднаш по завршувањето на филмот >>> 
103 underground glamour ЖУРКА со настапи на диџеите на 103 во холот на Фросина, МКЦ 

ВАЖНО: на ПРЕМИЕРАТА половина од седиштата ќе бидат пополнети со учесници и гости на филмот, половина ќе бидат во слободна продажба по цена од 100 денари.

103 Инфо |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

ВО МОМЕНТОВ НА 103ЈКА:


Објавено 29.06.2016
.