dance to the radio
radio.spodeli.org/103
 

103 Изданија |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Владимир Муратовски Диво - вокал, клавијатури
...
 
Снимено во емисијата Ако никој не свири, Канал 103, 24.11.2013
 
музика/текст: Владимир Муратовски
тон масјтор: Ненад Тонкин
мастеринг: Зоран Тевдовски
фотографија: Жарко Иванов
дизајн: Владимир Лукаш
 
Стотројка CD 006
Скопје, 2014
 
...
 
Физичките изданија (цеде и аудио касета во ограничен тираж) го содржат и албумот „Мировна порака“, снимен во 1992 година.
 
[download link]
 • 1.
  Love Song (Live @ Kanal 103)
  2:01
 • 2.
  Electric Things (Live @ Kanal 103)
  2:15
 • 3.
  Darkness (Live @ Kanal 103)
  2:48
 • 4.
  Nema (Live @ Kanal 103)
  1:48
 • 5.
  Gospod trgnal pesh po zemja Makedonska (Live @ Kanal 103)
  1:56
 • 6.
  Mirovna poraka (Live @ Kanal 103)
  1:50
 • 7.
  Jana (Live @ Kanal 103)
  2:26
 • 8.
  Beg (Live @ Kanal 103)
  3:06
 • 9.
  Jesus Way (Live @ Kanal 103)
  3:03
 • 10.
  Gospodi pomiluj (Live @ Kanal 103)
  2:47
 • 11.
  Aleluja (Live @ Kanal 103)
  1:48
 • 12.
  Ej mori mome (Live @ Kanal 103)
  1:55
 • 13.
  Gotik instrumental (Live @ Kanal 103)
  3:40

Останати Изданија ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

ВО МОМЕНТОВ НА 103ЈКА: